Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені створили замінник алкоголю, що не шкодить здоров’ю

Американські вчені синтезували речовину, яка в майбутньому зможе замінити алкоголь і позбавить важких наслідків вживання алкогольних напоїв, наприклад, залежності і похмільного синдрому.

Вчені створили замінник алкоголю, що не шкодить здоров’ю


Нова синтетична речовина отримала назву alcosynth (від слів alcohol – алкоголь і synth – синтетичний). Фахівці кажуть, що речовину необхідно додавати в алкогольні напої. При цьому alcosynth жодним чином не змінюватиме смакових якостей того чи іншого спиртного напою. Більше того, володіючи тими ж розслаблюючими властивостями, "синтетичний алкоголь" допоможе уникнути шкоди для серця і печінки, а новий препарат зможе уберегти людину від важких захворювань цих органів.

На думку дослідників, винахід препарату дозволить зменшити смертність та проблеми зі здоров'ям від вживання алкогольних напоїв. Напої на основі синтетичного алкоголю можуть з'явитися на ринку до 2050 року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: