Вхiд на сайт
Авторизацiя

Медики назвали найнебезпечніший продукт, який люди їдять щодня

Медики з Австралії після проведених досліджень зробили висновок, що сіль є найнебезпечнішим продуктом харчування. Вона несприятливо впливає на судинну систему, тому не варто зловживати цим продуктом харчування, передає "Сегодня".

Медики назвали найнебезпечніший продукт, який люди їдять щодня


Вчені впевнені, що незначної щоденної кількості солі цілком достатньо для організму. Якщо регулярно вживати багато солі, це може негативно позначитися на організмі.

Дослідники провели аналізи і кілька експериментів, вирахували кількість солі в продуктах харчування. У підсумку вони зробили висновок, що сіль піднімає тиск, викликає гіпертонію, інсульт і серцеві напади.

Багато людей недооцінюють шкоду солі, незважаючи на те, що саме вона діє на судини миттєво. Науковий дослідник Касі Дікінсон заявила, що вживання даної речовини розширює судини мінімум на дві години, в деяких випадках нагромаджується холестерин і розвиваються хвороби судин і серця.

Утримуватися від солоної їжі варто людям із захворюваннями нирок, ожирінням і гіпертонікам. Навіть 3,8 грама солі буде досить для негативного впливу на організм. При цьому у багатьох жителів планети денна норма солі становить 8-12 грамів, а це може згубно вплинути на здоров'я.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: