Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зайва вага набирається в певний час дня - вчені

Зайву вагу люди набирають в певний час доби. До такого висновку прийшли вчені з університетів Ліверпуля і Флиндерса.

Зайва вага набирається в певний час дня - вчені

 
Багато людей зранку твердо мають намір вживати тільки здорову їжу. А ось у другій половині дня сила їх волі істотно слабшає. Саме тоді шкідливі закуски здаються їм більш привабливими. Дослідження проводилися на трьохстах молодих жінках.
 
Фахівці оцінювали їх ставлення до їжі протягом доби. Позитивні думки про шкідливу їжу відвідували учасників експерименту в другій половині дня. Вчені пов'язують це зі специфічною діяльністю головного мозку людини, який до кінця дня вимагає більш жирних і солодких продуктів.
 
Щоб контролювати свою вагу, експерти радять саме в другій половині дня не діставати з місць зберігання печиво, батончики, чіпси і тому подібні смаколики. Зараз вчені подумують, як побороти нездорові спонукання, які пов'язані з часом доби.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: