Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нумеролог попередила українців про небезпеки та можливості 23-25 червня

Це час, коли ми надані самі собі - і тому повинні займатися тільки тим, що стосується особисто нас.
Нумеролог попередила українців про небезпеки та можливості 23-25 червня

З 23:00 23-го червня до 23:34 24-го червня за київським часом - 19-й місячний день.
Це важкий і небезпечний період. В цей час люди стають більш вразливими, чутливими, легко вселяються і схильними до чужого впливу. Для бізнесменів, фінансистів, менеджерів це важкий період - відбуваються різні невдачі, неприємні сюрпризи. Або навпаки - взагалі нічого не відбувається, коли це необхідно, щоб хоч що-небудь зрушила з мертвої точки. Необхідно дуже уважно розглядати нові пропозиції.
Будьте обережні з будь-якими новинами, особливо з чутками. Всю інформацію ретельно перевіряйте.

В 19-й місячний день слід остерігатися чужого впливу, думати своєю головою, бути уважними і пильними, звертатися тільки до тих джерел інформації, в порядності яких ви впевнені.

Найкраще провести цей день без експериментів і ризикованих операцій і займатися справою, яке ви давно і добре знаєте. Відмінним варіантом буде зробити в будинку генеральне прибирання, викинути непотрібні речі, навести порядок, де тільки можливо. Це оновить енергію в будинку і дасть можливість увійти новим вібраціям.

Рекомендується в цей час прощати тих, на кого ви сердиті. Найбільш вдалий час "возлюбити ворогів своїх". Також в 19-й місячний день можна проявити таємниці своєї підсвідомості (приховані комплекси, страхи, ілюзії і т.д.), щоб пізніше не тільки усвідомити, але й позбутися від них. Укладати шлюб в цей день не рекомендується - нічого доброго з цього не вийде.

Не можна в цей день обманювати, проявляти гординю, злість і заздрість. Бажано не давати в борг. Будь-яка хвороба, яка проявилася в цей день, вимагає швидкої реакції і, як правило, медикаментозного лікування. Вона буде не обов'язково важкою, але часто - тривалою, що вимагає від хворого витримки і завзятості.

На 19-й місячний день краще не призначати операцій: хірургічне втручання здатне привести до переродження тканин і серйозних ускладнень. Несприятливий день для сексу, а також для зачаття дитини. Сновидіння цього місячного періоду розкривають перед людиною його самі "темні", найглибші боки підсвідомості. Вони можуть налякати, але це ілюзія - так що просто викиньте їх з голови.

З 18:48 24-го червня до 5:28 -25-го червня за київським часом - період Місяця без курсу.

У цей час не можна здійснювати великих покупок, особливо товарів тривалого користування, дорогих речей. Вади і неполадки в них виявляться через час, коли гроші за річ повернути буде вже неможливо. У цей час не варто проводити фінансові операції, позичати великі суми грошей. Періоди Місяця без курсу є найбільш несприятливими для початку великомасштабних змін у власному будинку, сім'ї.

Це один з найбільш несприятливих періодів для початку поїздок і подорожей за кордон, відповідальних відряджень.

У період Місяця без курсу краще уникати покарання дітей, так як є ймовірність, що це призведе до психологічної відчуженості, яке може дати про себе знати через багато місяців і навіть роки потому.

Коли Місяць без курсу, не варто починати нові справи. Краще завершувати старі, позбавлятися від того, що заважає руху вперед, прогресу в найбільш важливих для вас сферах життя. Місяць без курсу слід використовувати для того, щоб побачити силу інерції негативних звичок, комплексів, тіньових сторін особистості. Це час, коли ми надані самі собі а, отже, повинні займатися тільки тим, що стосується особисто нас

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
hooly 23 червня 2016 22:13
Не нравится 0 Нравится
Короче Склифосовский: жить не рекомендуется.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: