Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці засвітилися під час розгону "фінансового майдану" у Києві (ВІДЕО)

Нагадаємо, під стінами НБУ в Києві активісти, що вимагають звільнення голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої та стабілізації гривні влаштували безстроковий пікет - було розміщено декілька наметів та організовано цілодобове чергування.

Закарпатці засвітилися під час розгону "фінансового майдану" у Києві (ВІДЕО)


Однак вночі правоохоронці оточили табір активістів та зробили спробу розігнати людей. Згодом на місце події прибув Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який приніс вибачення за дії співробітників правоохоронних органів проти активістів "фінансового майдану".

Закарпатці засвітилися під час розгону "фінансового майдану" у Києві (ВІДЕО)"За підсумками розгляду справи по гарячих слідах мною прийнято рішення - керівник Печерського райвідділу Києва звільнений з посади, його заступник з громадської безпеки - відсторонений до висновків комісії з розслідування", - повідомив Аваков.

Разом з тим, на відео зафіксовано участь у пікеті і закарпатців. Так в словесній перепалці, коли правоохоронці звинувачували активістів у порушенні благоустрою міста та "рекомендували" активістам забрати принесені речі та влаштовувати пікети у себе в дворі, один з чоловіків відповів "Зараз зберуся і понесу все в Закарпаття"



Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: