Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на зебрі збили пішохода (ФОТО)

В Ужгороді на зебрі збили пішохода (ФОТО)ДТП трапилася декілька хвилин тому на вулиці Минайській в районі супермаркету Сільпо.

Як повідомляють очевидці події дорожньо-транспортна пригода трапилася на пішохідному переході. Водій схоже не помітив чоловіка, який переходив проїжджу частину у встановленому місці і не встиг загальмувати. Від серйозного удару чоловіка відкинуло на кілька метрів.

З травмами різного ступеня чоловіка забрала карета швидкої допомоги.

ЯК ЗАЗНАЧИВ ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ Hyundai Getz, ВІН ЗУПИНИВСЯ ДЛЯ НАДАННЯ ПЕРШОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛОМУ. ПОРУШНИК ЗА ЙОГО СЛОВАМИ ЗНИК З МІСЦЯ ЗЛОЧИНУ

20.01.15 Зазначена інформація була підтверджена ДАІ УМВС у Закарпатській області

Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (4)
Катерина 19 січня 2015 23:49
Не нравится 0 Нравится
Так легко "закарпатський кореспондент" написати брехливу інформацію і піти спати... Написати, що водій, який зупинився допомогти постраждалому, збив пішохода, і навіть не спромогтися уточнити інформацію у ДАІ. Вітаю, журналістика Закарпаття на вищому рівні!!!!!!!!!!!
Цитировать          1
Ужгородець 20 січня 2015 00:12
Не нравится 0 Нравится
Ха) уже порішали?
Цитировать          2
Steve 20 січня 2015 00:28
Не нравится 0 Нравится
Краще шукайте водія, який збив пішохода, та втік з місця ДТП, а не публікуйте фото авто водія, який викликав швидку, та допомагав травмованому.
Цитировать          3
Свідок 24 січня 2015 20:20
Не нравится 0 Нравится
А може саме цей рятівник і збив пішохода, порішав з нашим чесним ДАІ і придумав історію про втікача???
Цитировать          4
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: