Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники виявили нелегальних "мандрівників" (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники виявили нелегальних "мандрівників" (ФОТО)
Чотирьох іноземців затримали в рамках операції «Кордон-2017». Усі затримані мали намір незаконним шляхом потрапити до Угорщини.

В рамках операції «Кордон-2017» прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини.

Так, сьогодні вночі прикордонники відділу «Косино» в ході перевірки оперативної інформації затримали одного 43-річного громадянина Іраку та двох 24-річних громадян Палестини. Іноземці мали намір покращити умови свого життя в одній з країн Європейського союзу.

Ще одного нелегального мігранта з Азербайджану затримав прикордонний наряд відділу «Бодалово» сьогодні вранці. Про появу у прикордонні невідомого охоронців кордону повідомив місцевий мешканець. 28-річного іноземця затримали на відстані 400 метрів до кордону.

На всіх затриманих складено протоколи за спробу порушення державного кордону, справи буде скеровано до суду, повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

На Закарпатті прикордонники виявили нелегальних "мандрівників" (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: