Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прорив на закарпатському кордоні: водій Lexus збив шлагбаум і поранив ним прикордонника (ФОТО, ВІДЕО)

Прорив на закарпатському кордоні: водій Lexus збив шлагбаум і поранив ним прикордонника (ФОТО, ВІДЕО)
Про інцидент, який трапивася на закарпатському кордоні, повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян. Водій Lexus збив шлагбаум, чим і поранив прикордонника. Припускають, що автівка може бути краденою.

«Сьогодні близько 16.30 в пункт пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, на виїзд з України заїхав білий Lexus української реєстрації з двома чоловіками в салоні. Під час прикордонного контролю у співробітників Держприкордонслужби виникли обґрунтовані підозри щодо можливої підробки номера кузова транспортного засобу», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше та документи на цей траспортний засіб. Але замість того, аби прослідувати до спеціального боксу, один з чоловіків, який перебував в автомобілі, сів за кермо та, різко розвернувшись, на великій швидкості поїхав на виїзд з пункту пропуску в бік України.

Другий чоловік почав заважати вартовому шлагбауму застосувати прилад для примусової зупинки автівки. Автомобіль на великій швидкості збив шлагбаум, який рикошетом вдарив прикордонника.

Прикордонники відразу розпочали переслідування та повідомили про інцидент Національну поліцію.

До пошуків також залучили резерви та співробітників оперативних підрозділів. Невдовзі зловмисники зрозуміли, що уникнути перехоплення не вдасться, з’їхали на узбіччя та покинули авто.

Погоня на КПП "Вилок"

Білий Lexus намагався прорватись через КПП "Вилок". Усі деталі шукайте у новині http://www.mukachevo.net/ua/news/view/239348
Відео Голос Карпат

Опубликовано Mukachevo.net 26 июня 2017 г.


Прорив на закарпатському кордоні: водій Lexus збив шлагбаум і поранив ним прикордонника (ФОТО, ВІДЕО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: