Вхiд на сайт
Авторизацiя

Емоційна помста: стали відомі подробиці резонансної нічної ДТП в Ужгороді (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці резонансної ДТП, як трапилася ввечері 18 червня в м. Ужгород по вул. Мукачівській і в наслідок якої постраждало одразу кілька авто та тераса місцевого закладу відпочинку.
Емоційна помста: стали відомі подробиці резонансної нічної ДТП в Ужгороді (ВІДЕО)

Зловмисник на білому BMW протаранив 4 машин та терасу кафе і втік з місця ДТП.
Втім, його особу встановили майже відразу - ним виявився молодий чоловік напідпитку, який, зі слів очевидців, начебто взяв авто у своєї подруги.
Під час перебування на місці ДТП правоохоронцями було встановлено власника автомобіля, ним виявилася мешканка м. Ужгорода, яка повідомила, що під час відпочинку в неї виник конфлікт зі своїм хлопцем. В результаті останній сів за кермо автомобіля та поїхав у невідомому напрямку. В ході розмови було встановлено, що винуватець ДТП взагалі не мав права на керування транспортним засобом і відносно нього були складені адміністративні матеріали.
Пізніше в ході телефонної розмови винуватець зізнався, що ДТП здійснив навмисно і перебуває в місті, але свою адресу і місцезнаходження повідомити відмовився.
У підсумку особу порушника було встановлено. На нього було складено два адміністративні матеріали: за створення ДТП та за залишення місця ДТП. Матеріали даної справи скеровано до суду.
Деталі на відео Uzh Inform з 11:24 хв.:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: