Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті клієнт фітнес-центру розбив голову тренеру

У Хусті клієнт фітнес-центру розбив голову тренеру


В ніч на 26 квітня у м. Хуст стався прикрий інцидент. Його учасниками стали тренер фітнес-центру «Viper Gym» та клієнт мережі. Відвідувачі завжди дотримуються правил, встановлених фітнес-центром, адже їх створено лише для того, щоб зробити його відвідування комфортним та безпечним для клієнта. Однак напередодні між тренером і клієнтом виникла конфліктна ситуація, яку, здавалося, вдалось владнати на території закладу.

Та через декілька днів, повернувшись з роботи, тренер отримав дзвінок від вказаного клієнта, який попросив його вийти на двір та без жодних слів підійшов до тренера впритул і наніс два удари по голові. Свідком інциденту стала сестра потерпілого, за її словами нападник мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Відійшовши на безпечну відстань, тренер зателефонував до правоохоронних органів, які відразу прибули на місце події, взяли свідчення, зафіксували побої і прийняли заяву. Нападнику вдалося втекти до прибуття поліції.

Доки у потерпілого знімали побої, оперативна служба безпеки мережі «Viper Gym» разом з директором вже виїхали з м. Ужгород. Під час надання свідчень потерпілому неодноразово телефонував нападник з погрозами. Керівник служби безпеки мережі, прибувши на місце події, зміг переконати нападника з’явитися до поліції для вирішення ситуації, яка склалася.

На здивування ужгородців нападник прибув до відділення поліції за кермом авто та у компанії співробітників правоохоронних органів. Все вказувало на те, що зазначені працівники лобіювали інтереси нападника у цій справі. Потерпілий отримав рекомендації від поліції звернутися до судмедексперта.

До слова, під час сутички потерпілому було надламано зуб, розбито губу, яку згодом довелося зашивати. Також він отримав травму голови, від чого відбулася кровотеча з вуха, яка на ранок, після інциденту, почалась знову. На даний момент тренер мережі знаходиться в лікарні.

Чи вдасться вибороти справедливе покарання для нападника і чи буде об'єктивно розглянута заява потерпілого за таких обставин – під великим питанням.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: