Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подробиці пошкодження газопроводу в Ужгороді: о 22.00 відбудеться позачергове засідання комісії

Подробиці пошкодження газопроводу в Ужгороді: о 22.00 відбудеться позачергове засідання комісії


Сьогодні, 3 березня, о 17.08 під час несанкціонованих робіт за готелем «Ужгород» пошкоджено газопровід середнього тиску.

У зв’язку з аварійною ситуацією без газопостачання залишилися, зокрема, мешканці вулиць Собранецької, Осипенка, Франка, Загорської, Рилєєва, Сріблястої, Закарпатської, Абрикосової, Райдужної, Щедріна .

Наслідки аварійної ситуації ліквідовують фахівці «Закарпатгазу». Газопостачання буде відновлено орієнтовно завтра.

ОНОВЛЕНО: Мер Ужгорода повідомив про масштаби аварії на газопроводі

Прохання до мешканців цих вулиць перекрити зараз крани перед газовими приладами. За наявності додаткової інформації будемо оприлюднювати її на сторінці Ужгородської міської ради у Фейсбуку.

О 22.00 у міській раді відбудеться позачергове засідання комісії з з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За офіційною інформацією ПАТ "Закарпатгаз", внаслідок несанкціонованих земельних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в Ужгороді

3 березня, о 17.08 за к. ч. в аварійно-диспетчерську службу (АДС) ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску Ду 50 мм по вулиці Донського в обласному центрі.

За словами в. о. головного інженера ПАТ «Закарпатгаз» Юрія Гаврильця, аварійна ситуація виникла внаслідок проведення несанкціонованих земляних робіт на приватній території по вулиці Дмитра Донського. З метою ліквідації аварійної ситуації на зазначеному газопроводі припинено газопостачання 22 вулиць в обласному центрі, зокрема тимчасово без газопостачання залишаються мешканці вулиць: Собранецької, Загорської, Павлова, Тютюнової, Оріхової, Добролюбова, Осипенка, Єнківської, Щедріна, Закарпатської, Лісної, Філатова. Золотистої, Рилеєва, Малинової, Кавказської, Черешневої, Котовського, Штефана, Озерної, Студентської набережної, пр. Гірського, Університетської.

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт від газопостачання від’єднано 1076 домогосподарств. Ремонтні роботи на газопроводі тривають.

Проведення відновлювальних робіт заплановано на ранок 4 березня 2017 року.

Про їх завершення та повне відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

ПАТ «Закарпатгаз» звертається до мешканців вказаних вулиць з проханням сприяти фахівцям товариства, надаючи допуск до помешкань під час відновлення газопостачання.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: