Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шокуючі події в Ужгороді: будинок екс-очільника закарпатської поліції розстріляли з гранатомета (ВІДЕО)

Шокуючі події в Ужгороді: будинок екс-очільника закарпатської поліції розстріляли з гранатомета (ВІДЕО)


Щойно стало відомо про надзвичайну подію, що трапилася на вулиці Кошицькій в Ужгороді.

Сьогодні ввечері, 27 січня, у будинок колишнього керівника закарпатської обласної поліції невідомі стріляли з гранатомету. Таку попередню інформацію УНН підтвердили у відділі комунікації ГУ НП у Закарпатській області.

Внаслідок вибуху сталася пожежа, яку у ці хвилини намагаються локалізувати 20 бійців ДСНС. Також задіяно чотири одиниці техніки рятувальників та додатковий водовоз. Як повідомила речниця УДСНС у Закарпатській області Наталія Батир, полум′ям охоплено дах та мансардний поверх будинку.

Постраждалих внаслідок вибуху і пожежі немає.

На місці, окрім рятувальників, працює слідчо-оперативна група.

Як повідомляє в мережі журналіст Віталій Глагола, горить будинок екс начальника УМВС України в Закарпатській області Василя Варцаби.

Колеги: горить будинок Василя Варцаби (екс- керівника Закарпатської міліції) на Кошицькій. Прямо зараз. В ружжо і матеріальчик вам підкинув будучи в Німеччині)

Опубликовано Виталием Глаголой 27 января 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: