Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сніговий "полон" на Латірському перевалі: між Закарпаттям та Львівщиною люди готуються ночувати в автівках

Сніговий "полон" на Латірському перевалі: між Закарпаттям та Львівщиною люди готуються ночувати в автівках
Ближче до вечора ситуація на Латірському перевалі не змінилася на краще, а ще більше загострилася через неспинну хуртовину. Із вантажівок та легковиків утворилися кілометрові черги.

Журналіст Віталій Глагола вдень зміг проїхати перевалом у бік Львова, але вже ввечері застряг у заторі, і ось як описує ситуацію:

"Історія про те, як сотні машин опинилися в льодовому полоні на перевалі між Львівською і Закарпатською областями. Обов'язково до перегляду усім, хто збирається їхати через Нижні Ворота. У підсумку: я приїхав на перевал ще вдень, а вже ніч і я ще не доїхав додому. Кілька кілометровий корок, сотні вантажівок, які ночуватимуть на перевалі і невеличкий сніжок в кадрі".

Відео із близько 3-кілометрового затору в районі перевалу дивіться на сторінці журналіста в Фейсбуку.

Представники різних служб просять водіїв утриматись від далеких поїздок. Адже за прогнозами синоптиків сильні снігопади триватимуть 5 січня.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: