Вхiд на сайт
Авторизацiя

Проблеми на дорогах: на Закарпатті упродовж доби із снігової пастки визволили 14 вантажівок та легковий автомобіль (ФОТО)

Проблеми на дорогах: на Закарпатті упродовж доби із снігової пастки визволили 14 вантажівок та легковий автомобіль (ФОТО)

У зв’язку з ускладненням погодних умов, налипанням мокрого снігу, що спричинило ожеледицю на автошляхах, підрозділи Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом минулої доби 4 рази надавали допомогу водіям автомобілів, які по слизькій дорозі не могли рухатися.

Так, бійці ДСНС 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів 28 грудня двічі поспішали на допомогу керманичам транспортних засобів. О 07:24 було надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля в с. Чорна Тиса Рахівського району. А о 17:10 надавали допомогу по буксируванню 5 вантажним автомобілям на Яблунецькому перевалі.

У с. Нижні Ворота Воловецького району о 23:55 28 грудня рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та Аварійно-рятувального загону спецпризначення за допомогою спеціальної техніки визволяли з дорожньої пастки 8 вантажних автомобілів.

А 29 грудня о 00:10 у с. Репинне Міжгірського району відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я буксирували легковий автомобіль.

Проблеми на дорогах: на Закарпатті упродовж доби із снігової пастки визволили 14 вантажівок та легковий автомобіль (ФОТО)


Усього впродовж грудня для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області було надано допомогу в буксируванні 124 автомобілів та евакуйовано 168 людей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучалися: 31 одиниця техніки та 120 чол. особового складу.

Рятувальники звертаються до водіїв транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок за умов засніженості доріг та сильної ожеледиці. При ожеледиці на дорожному покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці. Власникам великогабаритних транспортних засобів необхідно подбати про обладнання автомобілів цепами проти ковзання.

За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

Треба відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: