Вхiд на сайт
Авторизацiя

Важливо! 2 грудня очікується різке погіршення погодних умов

Важливо! 2 грудня очікується різке погіршення погодних умовНайближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, За прогнозами синоптиків обласного центру з гідрометеорології в другій половині дня 1 грудня, вночі та вранці 2 грудня, в Закарпатській області очікується сильний мокрий сніг та сніг, в горах дуже сильний сніг. 1-2 грудня хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с, на високогір’ї до 23-28 м/с.

З метою узгодження дій та у зв’язку із очікуваним погіршенням погодних умов в Управлінні ДСНС у області відбулось засідання оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням начальника Управління цивільного захисту Закарпатської ОДА Віктора Буришина.

На даний момент підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області організований постійний моніторинг погодних умов на території області, забезпечено готовність чергових підрозділів, пожежної, інженерної та іншої аварійно-рятувальної техніки Управління до реагування на надзвичайні ситуації. В оперативно координаційному центрі здійснюється постійне узагальнення інформації щодо ситуації на автошляхах Закарпаття.

Наразі проїзд автотранспорту на усіх перевалах забезпечений, покриття доріг малосніжне, місцями мокре. У разі необхідності надання допомоги водіям від Управління ДСНС України у Закарпатській області на Абранському та Латірському (Воловецький район) перевалах знаходиться автомобіль високої прохідності Краз-6503. До виконання робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області залучена техніка та працівники ДП «Закарпатський облавтодор».

Управління ДСНС звертається до водіїв з проханням під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від подорожей, особливо з дітьми. При русі через перевали обов’язково обладнати колеса автомобілів ланцюгами проти ковзання. В період сильних снігопадів просимо прибрати власний автотранспорт із вулиць, для безперешкодного руху аварійно-рятувальної техніки, не перекривати проїжджі частини доріг та під’їзди до будинків!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: