Вхiд на сайт
Авторизацiя

Черги на кордоні: на Закарпатті застрягло майже півтори сотні автівок

Перед пунктом пропуску «Дякове-Халмеу» митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС у напрямку «виїзд з України» накопичилось майже півтори сотні транспортних засобів комерційного призначення.

Черги на кордоні: на Закарпатті застрягло майже півтори сотні автівок


Причина створення черги – заходи посиленого контролю, які здійснюються у рамках спеціальної міжнародної операції «Протидія незаконному переміщенню тютюнових виробів – 2016» на українсько-румунському кордоні. Операція направлена на виявлення та припинення фактів незаконного переміщення тютюнових виробів, в зв’язку з чим на румунській митниці активно використовується мобільна скануючи система. Це призводить до збільшення часу проходження митного контролю.

Читайте також: На Закарпатті утворилися кілометрові черги з фур, що повертаються з Росії в Туреччину (ФОТО)

Також у відомстві інформують, що протягом вересня-жовтня поточного року суттєво збільшилась кількість транспортних засобів турецьких та російських перевізників, що обумовлено налагодженням торговельних відносин Туреччини та Росії.

Крім того, в жовтні, також збільшується кількість транспортних засобів, що перевозять вантажі в Угорщину, в зв’язку тим, що в кінці року, у перевізників відсутні дозволи на проїзд автомобільними дорогами Угорщини і власники транспортних засобів перенаправляють їх на Румунію.

Керівництвом митного посту «Дяково» щоденно проводяться зустрічі з представниками суміжної сторони з метою пришвидшення митного та прикордонного оформлення транспортних засобів в напрямку в’їзду в Румунію.

Просимо взяти до уваги вказану інформацію та, за можливістю, планувати перетин митного кордону через інші пункти пропуску зони діяльності Закарпатської митниці ДФС чи інших митниць, повідомляє ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: