Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті вночі невідомі підпалили автомобіль прикордонника (ФОТО)

Власник підпаленої автівки є активним учасником повернення земель вздовж кордону у державну власність

На Закарпатті вночі невідомі підпалили автомобіль прикордонника (ФОТО)


Співробітники Держприкордонслужби України здійснюють активні заходів, які направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. В тому числі за ініціативи прикордонного відомства ведеться робота щодо повернення у державну власність земельних ділянок, розташованих вздовж лінії державного кордону, та з порушенням закону були передані у власність фізичним особам.

Такі активні дії постійно супроводжуються супротивом зі сторони осіб, які займаються незаконною діяльністю. В тому числі останні неодноразово вдавалися до погроз фізичною розправою та знищення особистого майна посадових осіб прикордонного відомства.

А сьогодні вночі невідомі підпалили автомобіль офіцера Мукачівського прикордонного загону. Даний прикордонник бере активну участь у справах з повернення у державну власність прикордонних земельних ділянок. Ймовірно, зловмисники у такий спосіб черговий раз вирішили залякати прикордонників. Однак ще раз наголошуємо, позиція щодо протидії злочинній діяльності є принципова та неповоротна. І дії зі сторони Держприкордонслужби будуть лише посилюватися, повідомляє прес-служба відомства.

Зазначимо, що по всім подібним випадкам прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам, не залишаться поза увагою співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та правоохоронних органів і будуть притягуватися до адміністративної та кримінальної відповідальності.

На Закарпатті вночі невідомі підпалили автомобіль прикордонника (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: