Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП на Закарпатті: поліція повідомила подробиці трагедії

Працівники Ужгородського районного відділення поліції встановлюють всі обставини смертельної ДТП в селі Кінчеш Ужгородського району. Аварія сталася біля авторинку, зіткнулися мопед та вантажний автомобіль.

Смертельна ДТП на Закарпатті: поліція повідомила подробиці трагедії


До поліції з повідомленням про ДТП звернувся лікар швидкої допомоги, який повідомив про загибель жінки. На місці події поліція з’ясувала, що 42-річна жінка не впоралася з керуванням свого мопеда «Альфа», виїхала на зустрічну смугу та влетіла під колеса вантажівки «Ман». Водій мопеда загинула на місці, 21-річний водій автомобіля залишився неушкодженим.

Читайте також: Трагедія на дорозі біля Ужгорода: в ДТП загинула жінка (ФОТО)

Тіло потерпілої направлено до прозектури міста Ужгород. Автомобіль та мопед доставлені на штрафмайданчик Ужгородського відділення поліції.

Водій автомобіля «Ман» освідчений, з’ясовано, що він керував вантажівкою, будучи тверезим, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: