Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мережу сколихнуло резонансне ВІДЕО з бездіяльністю миколаївських поліцейських

Мережу сколихнуло резонансне ВІДЕО з бездіяльністю миколаївських поліцейських


У мережі обговорюють відео, на якому в Миколаєві кілька поліцейських не можуть приборкати двох дебоширів. Відео було оприлюднено в мережі Youtube 30 серпня.

Воно викликало бурхливу реакцію в соцмережах. Користувачі обурюються бездіяльністю поліцейських. Зокрема, своє обурення вже висловили народний депутат Борислав Береза, радник президента Юрій Бірюков і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.



На відео події розгортаються у пізній час в Миколаєві, де двоє дебоширів напали на таксиста. На виклик прибули як мінімум дві машини патрульної поліції. На місці інциденту зібралися перехожі миколаєвці, які вимагали затримати дебоширів.

Однак молодики продовжували чіплятися до перехожих, погрожувати їм, до одного навіть застосували фізичну силу.

Після численних вимог перехожих одного із дебоширів таки затримали. Іншому ж дозволили сісти в свій Мерседес. Згодом автор відео також прибув до поліцейського відділку, де перебували дебошири. Однак один із них вийшов до автора відео та відібрав у нього телефон. Як стверджує автор, поліцейські не вжили ніяких заходів та не відреагували на його вимогу повернути телефон.

Жаль, что вчера в Николаеве не было своего патрульного Олейника.

Относительно вчерашнего быдломарафона в Николаеве.

...

Опубликовано Антоном Геращенко 30 августа 2016 г.


В ночь с 23 на 24 августа 6 сотрудников национальной полиции (которые вроде бы новые, но в массе своей - старые) забили ...

Опубликовано Юрием Бирюковым 30 августа 2016 г.


У меня три вопроса:
1. Почему полиция не противодействовала нарушению закона?
2. Почему полиция не применила к хулиганам...

Опубликовано Бориславом Березой 30 августа 2016 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: