Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подробиці розгляду справи щодо екс-правоохоронця, який п'яним вчинив резонансну ДТП в Ужгороді (ФОТО)

Подробиці розгляду справи щодо екс-правоохоронця, який п'яним вчинив резонансну ДТП в Ужгороді (ФОТО)


Сьогодні, 30 серпня, в Ужгороді відбулося чергове судове засідання у справі екс-правоохоронця, який вчинив в місті резонансну ДТП. Подробиці розповіли в ГУ НП в Закарпатській області.

Сьогодні в Апеляційному суді Закарпатської області відбувся розгляд апеляційної скарги колишнього працівника ДАІ Федора Г. Цей екс-правоохоронець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв 21 липня ДТП в м.Ужгороді. Керована ним іномарка влетіла в огорожу дитсадка. Експертиза засвідчила в крові водія 2,5 проміле алкоголю. За скоєння ДТП в стані алкогольного сп’яніння офіцера звільнили з роботи, а Ужгородський міськрайонний суд своїм рішенням від 10 серпня визнав його винним у «п’яному» ДТП і позбавив кермувальника водійських прав на 2 роки.

Це рішення суду екс-правоохоронець нині оскаржує в апеляційному суді Закарпатської області. Під час сьогоднішнього розгляду апеляції Федір Г. запевнив, що був того вечора за кермом і тому вимагає скасувати рішення Ужгородського суду. Натомість патрульні засвідчили в суді, що саме громадянин Г. перебував за кермом автомобіля «Шкода СуперБ» на момент скоєння ДТП. До того ж, він був у стані алкогольного сп’яніння і порушував громадський порядок, перешкоджаючи роботі поліцейських та законній журналістській діяльності.

Вислухавши доводи сторін, суддя Федір Вотьканич переніс розгляд даної справи на 14-ту годину 14-го вересня, щоб заслухати інших свідків події 21 липня, які вказані у протоколі патрульних.

Про новий розгляд даної резонансної справи ми повідомимо додатково.

Подробиці розгляду справи щодо екс-правоохоронця, який п'яним вчинив резонансну ДТП в Ужгороді (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Порошенко 31 серпня 2016 08:17
Не нравится 0 Нравится
Ч...м...оо він ще оскаржуе що за люди
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: