Вхiд на сайт
Авторизацiя

Винуватець смертельної ДТП на Закарпатті - за гратами

24-річний молодик грубо порушуючи правила дорожнього руху, а також не дотримуючись належного швидкісного бар’єру здійснив наїзд на молоду пару та зник з місця скоєння ДТП. Від отриманих тілесних ушкоджень 26-річний хлопець та 19-річна дівчина загинули на місці.

Винуватець смертельної ДТП на Закарпатті - за гратами


У судовому засіданні підозрюваний причетність до вчиненого не заперечував. Втечу з місця події пояснив сильним переляком. Просив суд обрати йому домашній арешт як запобіжний захід на час проведення слідства й судового розгляд, оскільки наміру зашкодити проведенню розслідування не має.

Враховуючи поведінку підозрюваного після вчинення злочину – втеча з місця події, - суддя вважає, що ризик уникнути в подальшому особою відповідальності й переховуватися від суду та слідства є занадто високим.

Більш того, водій підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, санкція статті передбачає позбавлення волі до 10-ти років, а тому слідчий суддя обрав найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою до 22 жовтня, без визначення розміру застави, повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: