Вхiд на сайт
Авторизацiя

Співробітника роти ДПС, що в Ужгороді п'яним влетів у дитсадок - звільнено

Учорашнє «п'яне» ДТП в Ужгороді спричинив співробітник, якого раніше було звільнено за аналогійний злочин, але поновлено судом.

Співробітника роти ДПС, що в Ужгороді п'яним влетів у дитсадок - звільнено


Даний працівник екс-ДАІ 13 лютого 2016 року вчинив аварію у Хустському районі. Будучи на підпитку, він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з зустрічним авто. Неблагонадійного співробітника було звільнено.

11 травня Ужгородський міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) і призначив йому штраф у розмірі 3400 гривень.

Однак винуватець аварії не змирився з таким ходом подій і подав апеляцію. Суддя апеляційного суду в Закарпатській області від 2 червня скасував рішення Ужгородського міськрайонного суду і тим самим фактично виправдав порушника закону, що і стало підставою для його поновлення на роботі.

Виходячи з того, що даний працівник скомпрометував себе, йому була дана пропозиція не поновлюватися і написати заяву на звільнення, однак він відмовився. Кілька тижнів тому ця особа приступила до служби у роті дорожньої патрульної служби з обслуговування доріг державного значення.

Належних висновків співробітник роти ДПС не зробив і допустив чергове правопорушення. Учора, 21 липня, порушник не зупинився на вимогу патрульних і спробував втекти, але не впорався з керуванням і влетів у дитячий садок, знісши паркан. У водія виявили у крові 2,5 проміле алкоголю. Крім того, дозволяв собі нецензурно висловлюватися та погрожувати журналістам.

Сьогодні цього працівника, який не вперше зганьбив честь мундира, – звільнено, а його діянням буде надана кваліфікована оцінка в рамках кримінального провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Він хотів бути відомим, ми зробимо його відомим. Дякуємо журналістам за роботу та засуджуємо дії працівника, який намагався перешкодити вашій професійній діяльності. Впевнені, він ще й за це нестиме покарання. Благо, що на дитмайданчику в той час нікого не було і ніхто не постраждав. Сподіваємося, що цього разу йому не вдасться утекти від відповідальності. Також негідно прикриватися АТО і паплюжити чесне ім'я захисників Батьківщини. Коли щодня ми отримуємо сумні звістки зі сходу України, коли зустрічаємо своїх побратимів на колінах і прощаємося з ними навіки", - прокоментував т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Степан Довгунь.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: