Вхiд на сайт
Авторизацiя

Набираємо воду: вже завтра в Ужгороді на 2 дні відключать водопостачання

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт без водопостачання залишиться вся лівобережна і частина правобережної частини міста

Набираємо воду: вже завтра в Ужгороді на 2 дні відключать водопостачання


Як повідомляв раніше Закарпатський Кореспондент, завтра (13 липня) розпочнуться роботи по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм на резервну лінію по вулиці Перемоги. В зв’язку з цим, періодом на 13-14 липня 2016 року буде припинено водопостачання з водозабору «Минай».

Це означає, що без водопостачання на вказаний період залишаться мешканці ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде припинено. Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка).

Орієнтовно, водопостачання буде припинено 13 липня з 8:00. Відновлення ж водопостачання відбудеться по завершенню робіт, 14 липня.

Просимо Вас підготувати запас води!

Водопостачання 9-ти поверхової забудови мікрорайонів «Сторожниця», «Перемоги – І – ІІ», вулиці Минайської та 5-ти поверхової забудови мікрорайону по вулиці Лавріщева (де вода акумулюється в резервуарах чистої води), по можливості, буде здійснюватись в обмеженому режимі: з 6:00 по 8:00; з 12:30 по 13:30; та з 20:00 по 21:00.

Для забезпечення водопостачання мешканців багатоповерхової житлової забудови та індивідуальних житлових будинків, будуть розміщені бочки з чистою водою:

площадка біля житлового будинку №173 по вулиці Перемоги (навпроти магазину «ВЕЛМАРТ»);
плошадка по вулиці Грушевського (біля магазину «Океан»);
автоплощадка по вулиці Легоцького (біля житлового будинку №21).

Прохання до споживачів води:
- з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
- не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» приносить вибачення за тимчасові незручності та дякує за порозуміння.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: