Вхiд на сайт
Авторизацiя

Апокаліпсис по- закарпатськи: в мережі опубліковано ВІДЕО наслідків від аномального граду

Апокаліпсис по- закарпатськи: в мережі опубліковано ВІДЕО наслідків від аномального граду

В мережі опублікувалі відео жахливої нічної негоди, що сталася 21 червня на Закарпатті і спричинала багато лиха декільком населеним пунктам області. Внаслідок лиха у Виноградівському та Хустському районах градом було пошкоджено дахи житлових будинків громадян та деяких об’єктів інфраструктури. Частково порушено електропостачання в 6 населених пунктах Виноградівського району . За повідомленням ДСНС області у Виноградівському районі постраждало 13 населених пунків: м. Виноградів, с. Веряця, с. Горбки, с. Теково, с. Сасово, с. Підвиноградів, с. Фанчиково, с. Братово, с. Олешник,с. Онок, с. Чепас. Букове смт Королево.

Інформація уточнюється комісіями сільських рад, які здійснюють подворовий обхід.
Частково порушено електропостачання в 6 населених пунктах Виноградівського району, а саме: м. Виноградів, смт Королево, с. В.Паладь, с. Олешник, с. Чепа, с. Веряця. Електропостачання відновлюють 6 бригад РЕМ.
О 11:30 чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини виїхало на відкачку води з 5 дворогосподарств в с. Онок у зв’язку з розливом місцевого потічка.

21.06.2016 о 09:30 проведено засідання Виноградівської районної комісії з питань ТЕБ та НС.
Хустський район (4 населених пункти) с. Рокосово, с. Липовець, с. Липовецька Поляна с. Кошелево
Інформація уточнюється комісіями сільських рад, які здійснюють подворовий обхід.

21.06.2016 о 12:00 проведено засідання Хустської районної комісії з питань ТЕБ та НС.

На Закарпатті сім осіб були госпіталізовані в результаті травмування градом. Як повідомила завідувачка прес-центру Обласного центру здоров'я Олена Суханова з посиланням на завідувача травматологічного відділення Виноградівської райлікарні Адальберта Мезева, всього після негоди в лікарню звернулися самі і були доставлені "швидкою" сім осіб, постраждалих у результаті граду. Читайте також В Івано-Франківській області чоловік госпіталізований в лікарню через удар блискавки «Всі ці люди вийшли вранці на польові роботи і потрапили в негоду», - додала Суханова. За її словами, у всіх потерпілих діагностовано забиті рани голови, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок - повідомляє УНІАН

В мережі зявилися відео наслідків страшноїнегоди:






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: