Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді триває Фестиваль Європейського Кіно

В Ужгороді триває Фестиваль Європейського Кіно
29 червня о 18.00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка (пр.Свободи,16) відбудеться показ фільму «Надновий заповіт» в рамках Фестивалю Європейського Кіно. Про це повідомляє заввідділом обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка Євгенія Напуда.

Фестиваль Європейського Кіно є ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні та пропонує ближче познайомитися з кращими фільмами останніх років, знятих в країнах ЄС. Проект створений з метою популяризації європейського мистецтва кіно.

У програму Фестивалю Європейського Кіно увійшли фільми-події: призери Каннського кінофестивалю, хіти європейського прокату, номінанти на премію «Оскар» за кращий неангломовний фільм.

На другому кінопоказі організатори пропонують перенглянути стрічку «Надновий заповіт»:

Країна: Бельгія, Франція, Люксембург, 2015
Хронометраж: 113 хв.
Жанр: комедія
Режисер: Жако ван Дормель («Пан Ніхто»)
У ролях: Пілі Груан, Катрін Денев, Бенуа Пульворд, Франсуа Даміенс
Номінація на приз Міжднародной конфедерації художнього кіно (C.I.C.A.E.), Канський кінофестиваль, 2015

Так, Бог існує. Але він зовсім не такий, яким ми його уявляли. Він живе у Брюсселі, і у нього є не лише син, але і дочка. Вона тікає з дому і вирушає у наш світ шукати пригоди та випробовувати терпіння свого батька на міцність. Чи надовго його вистачить?

Вхід вільний.

В Ужгороді триває Фестиваль Європейського Кіно



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: