Вхiд на сайт
Авторизацiя

Руїни Хустського замку привернули увагу митців з різних куточків України (ВІДЕО)

Руїни Хустського замку привернули увагу митців з різних куточків України (ВІДЕО)


Вперше у Хусті відбується мистецький захід під назвою «Фортеця пензлем». Назва доволі символічна, адже в якійсь мірі саме завдяки пензлю та рукам художника вдасться зберегти залишене нам у спадок – Хустський замок, а точніше його руїни, що є історичною пам’яткою міста над Тисою.

На пленер «Фортеця пензлем» з’їхалося майже зо два десятки художників з різних куточків України і не тільки. Ідея організувати з’їзд, який понесе благодійну мету, виникла у ГО «Фойта». Її підтримали народне творче об’єднання «Митець Верховини» та Хустська міська картинна галерея. Так і реалізували задумане. Звісно, не без допомоги митців, які відгукнулися взяти участь. Майстернею для художників слугує не лише вулиці міста, а й одна з міських галерей. Тут для них організували й майстер – клас по вітражу.

Деталі у сюжеті М-студіо



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: