Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський гурт "Без Обмежень" потішив прихильників прем'єрою нової ліричної пісні

Закарпатський гурт "Без Обмежень" потішив прихильників прем'єрою нової ліричної пісні

Музиканти «Без обмежень», учасники популярного телешоу «Х-Фактор», сьогодні, 14 січня, святкують День народження гурту. Про це вони повідомили на сторінці в мережі Facebook.

У повідомленні йдеться: "14 січня #БЕЗОБМЕЖЕНЬ святкує свій день народження! А як ви знаєте, на свята приємно не тільки отримувати подарунки, а і дарувати! Тому вже завтра ви зможете почути нову пісню #Тону, яка увійде до нового альбому #5хвилин!".

Сьогодні музиканти опублікували очікуваний шанувальниками подарунок - нову пісню під назвою "Тону". Композиція є ліричною та, за словами прихильників, зворушливою. Трек увійде до нового альбому "5 хвилин".

Послухати композицію можна за покликанням ТУТ.

Також музиканти запросили шанувальників на концерти, які відбудуться 28 січня у Луцьку, 29 січня в Ужгороді та 3 лютого в Чернігові. Хлопці анонсують: "Основу концертної програми складуть пісні, які вам полюбилися за час участі гурту в шоу Х-Фактор. Не прогавте можливість отримати подвійну порцію вибухової рок-музики та пережити всі ті хвилювання, які відчували, коли вболівали за нас на шоу".

Юхууу! Зустрічайте прем'єру!
Пісня #Тону, яка увійде до нового альбому #5хвилин.
Чекайте на нові подарунки від #БЕЗОБМ...

Опубліковано БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ 14 січня 2017 р.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: