Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові двоє зловмисників побили і пограбували чоловіка (ФОТО)

У Берегові двоє зловмисників побили і пограбували чоловіка (ФОТО)
Берегівська поліція встановила особи грабіжників, що викрали від місцевого мешканця електро-пилу, попередньо побивши потерпілого.

Поліція розслідує грабіж у Берегові, що мав місце 27 липня після обіду. За словами потерпілого двоє осіб чоловічої статі незаконно проникли на його дворогосподарство, нанесли йому тілесні ушкодження та викрали звідти електро-пилу. За фактом злочину, поліція розпочала кримінальне провадження і вже незабаром вийшла на слід підозрюваних.

Як встановило слідство, причетними до крадіжки є двоє місцевих мешканців, яких уже розшукали і опитали. Наразі їх зобов‘язали з‘явитися до Берегівського міськвідділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Розслідування у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Берегові двоє зловмисників побили і пограбували чоловіка (ФОТО)




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: