Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівці за крадіжку доведеться відповідати у суді

Мукачівці за крадіжку доведеться відповідати у суді39-річна жінка від знайомого мукачівця викрала мобільний телефон і здала у ломбард. Поліцейські за кілька днів розшукали зловмисницю. За скоєне жінці доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

До Мукачівського відділу поліцію із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що неподалік свого будинку він зустрів давню знайому, яка йому погодилась допомогти прибрати помешкання.

Спочатку давні знайомі розпивали спиртне, а коли хазяїн помешкання заснув, мукачівка взяла його мобільний телефон і втекла.

Наступного дня разом зі своїм співмешканцем недешевий гаджет, вартістю майже 2,5 тисячі гривень, вони здали до ломбарду. Пояснити свій вчинок підозрювана не могола. Стверджувала, що на утриманні у неї малолітня дочка, тому гроші були вкрай необхідні.

За фактом крадіжки слідча Мукачівського відділу поліції відкрила кримінальне провадження за част.1ст. 185 Кримінального кодексу України - Крадіжка. Триває слідство.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: