Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Дубівського відділення поліції розшукали крадія

Поліцейські Дубівського відділення поліції розшукали крадіяПрацівники Дубівського відділення поліції затримали чоловіка, який розшукувався слідством за крадіжку документів

Нещодавно по допомогу правоохоронців звернувся 48-річний мешканець смт.Дубового, що на Тячівщині. Чоловік повідомив, що з його автомобіля «ВАЗ 2107», якого він залишив незачиненим поблизу місцевої пилорами, викрали документи та панель автомагнітоли.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження). Особу підозрюваного було встановлено. Ним виявився 24-річний односелець потерпілого.
Чоловік переховувався від слідства. Проте в ході операції «Розшук» поліцейські Дубівського відділення затримали правопорушника. Обставини справи з’ясовуються.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: