Вхiд на сайт
Авторизацiя

Свалявські поліцейські вилучили понад 350 стебел маку (ФОТО)

Свалявські поліцейські вилучили понад 350 стебел маку (ФОТО)
У селі Оленево Свалявського району на подвір’ї двох односельців правоохоронці виявили несанкціоновані посіви нарковмісних рослин. Вилучене направлено на експертизу, повідомляють у поліції області.

У ході проведення операції «МАК-2017» дільничні офіцери поліції спільно з працівниками слідчого відділення, сектору кримінальної поліції та сектору реагування патрульної поліції провели огляд дворогосподарств мешканців села Оленево.
На подвір’ї 56-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили незаконні посіви маку. 225 стебел нарковмісної рослини було вилучено та направлено на експертизу.

Ще 127 стебел маку поліцейські вилучили на присадибній ділянці 29-річної жительки села Оленево. Рослини направлено для дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За фактами відомості внесені до Журналу єдиного обліку. У діях мешканців правоохоронці вбачають правопорушення, передбачені статтею 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Свалявські поліцейські вилучили понад 350 стебел маку (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: