Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, яке покарання чекає на дітей, які жорстоко вбили рідну матір на Закарпатті

Стало відомо, яке покарання чекає на дітей, які жорстоко вбили рідну матір на Закарпатті
Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, за умисне вбивство сину загрожує довічне, а його сестрі - 15 років позбавлення волі.

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт відносно юнака і його неповнолітньої сестри, які здійснили жорстоке вбивство власної матерії.

У лютому цього року область облетіла страшна звістка – в Хусті діти вбили рідну матір.

Наразі кримінальне провадження за цим фактом вже завершено та направлено з обвинувальним актом до суду.

Слідством встановлено, що мешканці м. Хуст - повнолітній хлопець разом з своєю неповнолітньою сестрою, домовились про вбивство матері. Вночі у власному помешканні, вони спочатку нанесли їй множинні удари по тілу дерев’яним предметом, а потім ножем в область шиї. Після чого, для впевненості, донька накрила подушкою обличчя матері та утримувала поки жінка не перестала подавати ознак життя.

У подальшому діти загорнули тіло у ковдру, принесли до берегу річки, роздягнули матір та зіштовхнули її у воду.

Читайте також: Жахливе вбивство дітьми матері на Закарпатті: поліція повідомила усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

Під час досудового розслідування здобуто беззаперечні докази вчинення ними злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

За скоєне вбивство юнаку загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі, а його неповнолітній сестрі - позбавлення волі на строк до 15років.

Фото: ГУНП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: