Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зухвалий закарпатець накрав парасольок на 20 тисяч гривень

Закарпатські правоохоронці розшукали зловмисника, який викрадав вуличні парасольки з терас у Сваляві та Свалявському районі.

Зухвалий закарпатець накрав парасольок на 20 тисяч гривень


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До поліції Сваляви звернулися кілька підприємців із самого райцентру та з сіл району, зокрема з Павлова, Родниківки та Голубиного. Заявники повідомили про те, що вночі з терас їх торгівельних закладів невідомі особи викрали вуличні парасольки. Вартість кожної такої парасольки складає близько двох з половиною тисяч гривень. Загалом було скоєно 8 крадіжок, сума заподіяних збитків склала близько 20 тисяч гривень.

Співробітники кримінальної поліції Сваляви встановили, що майно підприємців привласнював 23-річний житель Сваляви. Правоохоронці з’ясували, що чоловік демонтував парасольки з терас кафе вночі, коли вулиці були безлюдними. Підозрюваний пояснив, що продавав крадене на ринку за заниженими цінами.

Частину речових доказів поліція уже вилучила, решту ще розшукують. За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 і ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Слідчі також перевіряють, чи не було у викрадача спільників і чи не причетний він до скоєння інших злочинів у районі.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: