Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді безробітний чоловік обікрав свою сусідку

Чоловік проник у будинок жінки і викрав планшет та фотоапарат. Ужгородка звернулась до поліцейських, які швидко вирахували злодія.

В Ужгороді безробітний чоловік обікрав свою сусідку


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 22 лютого, з заявою до поліції звернулася ужгородка та повідомила, що з її будинку невідомі викрали планшет та фотоапарат. Точну дату крадіжки потерпіла вказати не змогла, орієнтовно речі зникли з 8 до 21 лютого. Суму збитку оцінено в 4 тисячі гривень.

Співробітники кримінальної поліції оперативно розшукали викрадача. Ним виявився 41-річний безробітний сусід потерпілої. Чоловік уже притягувався до відповідальності за майновий злочин.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: