Вхiд на сайт
Авторизацiя

З'явились нові подробиці смертельної ДТП в Ужгородському районі

Як повідомляв раніше Закарпатський Кореспондент, 6 лютого ввечері у селі Холмок був збитий пішоход. Патрульні повідомили про затримання ймовірного підозрюваного.

З'явились нові подробиці смертельної ДТП в Ужгородському районі


Вчора, близько 23:00 ужгородські патрульні отримали орієнтування, що водій Mercedes Vito збив людину в селі Холмок Ужгородського району та зник з місця події.

Під час відпрацювання полісмени виявили автівку, яка підпадала під орієнтування та мала характерні вм’ятини на передньому бампері. Спілкуючись з водієм полісмени помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік не міг пояснити що за пошкодження на автівці. На місце викликали слідчих, адже чоловік підозрювався у скоєнні кримінального правопорушення.

Сьогодні, 7 лютого, патрульні повідомили, що згідно з отриманою в ході справи інформацією водій Mercedes Vito не має стосунку до вказаної дорожньо-транспортної пригоди.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: