Вхiд на сайт
Авторизацiя

Корупційний скандал в Ужгороді: обох підозрюваних випустили під заставу

Нагадаємо, депутату Ужгородської міськради суд встановив заставу у розмірі 96 тисяч гривень, іншому підозрюваному - 40 тисяч гривень.

Корупційний скандал в Ужгороді: обох підозрюваних випустили під заставу


Обох підозрюваних у справі про хабарництво в Ужгородській міськраді випустили з установи виконання покарань під заставу, установлену судом. Про це повідомляє УНН з посиланням на речницю прокуратури Закарпатської області Вікторію Попович.

Йдеться про депутата Ужгородської міськради Станіслава Пономарьова, якому суд встановив заставу у розмірі 96 тис. грн, та співробітника комунального підприємства "Уж-Фест" Олега Громадського, якому було встановлено заставу у розмірі 40 тис. грн.

Як повідомила В.Попович, за С.Пономарьова внесли заставу ще у п'ятницю, 27 січня, а за О.Громадського - сьогодні.

Однак прокуратура вже подала апеляції на рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо запобіжних заходів усім трьом підозрюваним у справі, вимагаючи тримання під вартою без призначення застави.

Нагадаємо, що сьогодні Ужгородський міськрайонний суд обиратиме запобіжний захід першому заступнику Ужгородського міського голови Іштвану Цапу о 14.00.

Як раніше повідомлялось, прокуратурою Закарпатської області спільно зі спецпідрозділом “К” УСБУ у Закарпатській області викрито корупційну схему, за якою було налагоджено одержання хабарів посадовцями Ужгородської міської ради за позитивне вирішення земельних питань. Йдеться, зокрема, про першого заступника міського голови Ужгорода. Саме через посередників посадовці отримували неправомірну вигоду. У двох посадовців Ужгородської міськради було знайдено гроші, які могли бути частиною хабара. Заступник міського голови І.Цап, у свою чергу, заперечує провину. Вже затримано двох осіб у цьому кримінальному провадженні. Їм було обрано запобіжні заходи 27 січня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: