Вхiд на сайт
Авторизацiя

Луценко назвав головного підозрюваного у корупційних схемах в Ужгородській міськраді

Луценко назвав головного підозрюваного у корупційних схемах в Ужгородській міськраді
Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook прокоментував резонансне викриття корупційних схем в Ужгородській міській раді.

Нагадаємо, вчора, 25 січня, в Ужгородській мерії прокуратура і СБУ проводили обшуки.

Юрій Луценко повідомляє:

"Облпрокуратура та управління К СБУ зафіксувало на вимаганні хабаря першого заступника мера Ужгорода Цапа, який вимагав у підприємця 40 тис грн за дозвіл приватизації землі. Посередник, визначений хабарником, сьогодні затриманий при отриманні другого траншу хабаря.

Громадянин Цап перебував у цей час в Києві і, дізнавшись про це, подався в біга. Рекомендую йому негайно прибути в прокуратуру з повинною.
Можна навіть укласти угоду зі слідством, якщо вказати кому йшли гроші на гору".


Облпрокуратура та управління К СБУ зафіксувало на вимаганні хабаря першого заступника мера Ужгорода Цапа, який вимагав у...

Опубликовано Юрій Луценко 25 января 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: