Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сімейні розбірки: на Закарпатті брат напав з ножем на брата (ФОТО)

Співробітники Свалявського відділення поліції вилучили ніж кустарного виробництва у чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження своєму брату

Сімейні розбірки: на Закарпатті брат напав з ножем на брата (ФОТО)


Як повідомили у поліції області, вчора, 17 січня, під час огляду місця події в помешканні на вулиці Бистрянській в Сваляві працівники поліції вилучили ніж у підозрюваного у вчиненні злочину.

Під час огляду будинку, де 32-річний чоловік наніс легкі тілесні ушкодження своєму брату та співмешканцю, правоохоронці помітили, що підозрюваний намагається переховати зброю.

В присутності понятих працівники поліції вилучили ніж довжиною 31,5 см та направили його на експетизу, за результатами якої буде прийнято рішення про порушення за даним фактом кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: