Вхiд на сайт
Авторизацiя

Винесла від односельчанки все золото: на Закарпатті спіймали викрадачку прикрас (ФОТО)

Співробітники Іршавської кримінальної поліції затримали 29-річну мешканку села Чорний Потік, яка викрала у своєї односельчанки золотих виробів на суму близько 15 тисяч гривень

Винесла від односельчанки все золото: на Закарпатті спіймали викрадачку прикрас (ФОТО)


До співробітників Іршавської кримінальної поліції звернулась жінка із села Чорний Потік та повідомила, що в час, коли вона разом зі своєю сім’єю знаходилась на заробітках, із її помешкання зникли золоті прикраси. Жінка крадіжку золотих виробів виявила на Різдво, коли саме хотіла їх одягнути на свята.

Поліцейські провели перевірку та оперативним шляхом встановили викрадача. Ним виявилась 29-річна односельчанка потерпілої. Жінка розповіла, що скористалась відсутність власників будинку вирішила викрасти три каблучки та ланцюжок. Золоті вироби вилучено і повернуто власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). На підозрювану очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває, інформує ГУ НП в Закарпатській області.

Винесла від односельчанки все золото: на Закарпатті спіймали викрадачку прикрас (ФОТО)




Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: