Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники знову виявили контрабандні цигарки (ФОТО)

На кордоні з Румунією було виявлено велику кількість сигарет без акцизних марок, підготованих до незаконного переміщення через держрубіж.

Закарпатські прикордонники знову виявили контрабандні цигарки (ФОТО)


В межах Закарпатської області на кордоні з Румунією співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати активні заходи з протидії незаконній діяльності. Чергову спробу тютюнової контрабанди було припинено сьогодні 29 вересня, співробітниками Мукачівського прикордонного загону.

Так близько опівночі, прикордонному наряду відділу «Ділове», який ніс службу поблизу р.Тиса, надійшла інформація про те, що неподалік від кордону було здійснено підвезення великої кількості пакунків загорнутих у чорні поліетиленові пакети. Вже за кілька хвилин до вказаного місця висунулась група реагування.

В результаті проведених оперативних заходів, неподалік від кордону, було виявлено 12 пакунків сигарет. Контрабандний тютюн було доставлено до відділу «Ділове». У виявлених пакунках знаходилось майже 6 тисяч пачок сигарет «Marble» без акцизної марки.

Наразі ведуться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Закарпатські прикордонники знову виявили контрабандні цигарки (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: