Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розшукує зловмисників, які в Ужгороді та Ужгородському районі заманювали дітей в темну іномарку

Як повідомили правоохоронці, до них звернулися четверо батьків з аналогічними заявами. Вони стверджують, що невідомі особи намагались заманити дітей віком 5-10 років у темну іномарку на іноземних номерах.

Поліція розшукує зловмисників, які в Ужгороді та Ужгородському районі заманювали дітей в темну іномарку


В поліцію Закарпаття надійшли 4 заяви від жителів обласного центру й Ужгородського району. Батьки стверджують, що їх дітей віком 5-10 років невідомі особи намагались заманити в іномарку темного кольору на іноземних номерах (ймовірно, джип «БМВ»).

Події мали місце в м.Ужгороді на вул.Заньковецької та Легоцького, а також в селах Шишловці та Великі Лази Ужгородського району. Діти гралися на ігрових майданчиках. Під'їжджав чорний джип BMW X5 з іноземною реєстрацією, невідомі особи пропонували дітям погратися, подивитися мультики чи пригоститися цукерками...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До уваги батьків: в Ужгороді та в Ужгородському районі зафіксовані спроби викрадення дітей (ВІДЕО)

На щастя, хлопчики й дівчатка не піддалися на такі запрошення, натомість розповіли про дивних візитерів своїм батькам. А вже ті звернулися із заявами в поліцію.

Усі заяви батьків внесено до журналу Єдиного обліку звернень громадян. Автомобіль, який описали заявники, оголошено в розшук.

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців цих подій з проханням повідомляти про такі факти в поліцію.

Інформація відділу комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: