Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція повідомила подробиці резонансного вбивства жінки в Ужгороді (ФОТО)

Правоохоронці підтвердили інформацію про трагічний інцидент у місті. Вбивцю затримано, проводиться розслідування

Поліція повідомила подробиці резонансного вбивства жінки в Ужгороді (ФОТО)


Сьогодні, 4 серпня, близько обіду по вул. Українській чоловік наніс ножове поранення жінці, яке стало для неї фатальним. Удар ножем був спрямований просто в серце жінці. Медикам не вдалося врятувати потерпілу.

Свідками цієї події стали декілька перехожих, двоє з яких проявили справжню мужність, та затримали злочинця. Останній, втікаючи, викинув знаряддя вбивства до сусіднього двору, та дорогою розкидував власні речі.

З місця події працівники поліції вилучили всі сліди та речові докази. Вбивцю доставили до відділку. Встановивши його особу, з’ясувалося, що він вже раніше судимий за вчинення грабежу, і лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Слідчі розпочали по даному факту кримінальне провадження, яке кваліфікують як умисне вбивство. В ході розслідування встановлюватимуться всі обставини та мотиви вчинення цього зухвалого злочину.

Наразі злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України, а найближчим часом слідчий звертатиметься до суду з клопотанням про взяття його під варту. Проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція повідомила подробиці резонансного вбивства жінки в Ужгороді (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: