Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нова пошта значно випередила Укрпошту на ринку посилок

Нова пошта значно випередила Укрпошту на ринку посилок
За минулий рік основний конкурент держоператора відіслав приблизно в п’ять разів більше відправлень і заробив на цьому на порядок більше.

Обсяги пересилань Укрпошти в 2016 році склали 18 млн посилок, заявив сьогодні керівник підприємства Ігор Смілянський. За його словами, дохід від цього виду діяльності за вказаний період становив 300 млн грн.

Він розповів, що обсяги пересилань "одного конкурента Укрпошти" в 2016 році склали 120 млн посилок, а виручка досягла 5,5 млрд грн. Смілянський зазначив, що з такою ринковою часткою Укрпошта ніяк не може монополізувати ринок посилок.

За даними Української асоціації директ-маркетингу, в 2015 році на ринку поштової логістики Укрпошта та Нова пошта займали панівне становище з ринковими частками 32,4% і 31,5% відповідно.

У прес-службі Нової пошти НВ Бізнес розповіли, що за минулий рік компанія доставила понад 100 млн відправлень, а не 120 млн, як заявив керівник Укрпошти. Заяву Смілянського про дохід Нової пошти на ринку посилок у компанії залишили без коментарів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: