Вхiд на сайт
Авторизацiя

Vodafone Україна з 5 травня підвищує тарифи для абонентів в середньому на 40%

Vodafone Україна з 5 травня підвищує тарифи для абонентів в середньому на 40%Мобільний оператор «Vodafone Україна» (ПрАТ «МТС Україна») з 5 травня вирішив підвищити вартість лінійки тарифів «Vodafone Red 2015» у середньому на 40%. Про це йдеться у повідомленні оператора, передає «Інтерфакс-Україна».

Як зазначається, тарифи Red S, M і L подорожчають на 15 грн, 20 грн і 30 грн - з 5 травня їх ціна буде 45 грн, 70 грн і 120 грн відповідно. При цьому обсяг послуг залишається колишнім.

Слід зазначити, що тарифи цієї лінійки закриті для нових підключень. Для користувачів яким подобаються зазначені тарифи оператор також пропонує оплатити послуги відразу на рік за старою ціною.

Як відомо, «Vodafone Україна» – це другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні. Станом на кінець другого кварталу 2016 року Vodafone обслуговував в Україні понад 20,9 млн абонентів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: