Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, які зарплати хочуть встановити співробітникам Фінполіції

У розробленому Міністерством фінансів України законопроекті “Про Фінансову поліцію” (ФП) пропонується встановити зарплати співробітників створюваного відомства на рівні від 16 до 64 тисяч гривень.

Стало відомо, які зарплати хочуть встановити співробітникам Фінполіції


Зокрема, передбачається, що голова Фінполіції буде отримувати близько 64 тисяч гривень на місяць.

Мінімальна зарплата в ФП становитиме 16 тисяч гривень. Крім того, законопроектом передбачається щомісячна доплата за вислугу років, за доступ до державної таємниці і за знання іноземних мов.

“При цьому середня зарплата податкового міліціонера в першому півріччі 2015 року становила 4,7 тисячі гривень. Даних за 2016 рік Мінфін не надає”, – йдеться в матеріалі. Необхідність встановлення високих зарплат в Мінфіні пояснюють тим, що співробітники, які мають розвинені аналітичні здібності і орієнтуються в економічно-фінансових питаннях, як правило, високооплачувані і працюють в кращих аудиторських і консалтингових компаніях.

Отже, щоб залучити їх на роботу в держорган, потрібно запропонувати їм конкурентну винагороду.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: