Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завод Nобілекс на Закарпатті підкорює нові вершини: що треба знати про лідера з виробництва віконних конструкцій

Завод Nобілекс на Закарпатті підкорює нові вершини: що треба знати про лідера з виробництва віконних конструкцій


Унікальне географічне положення Закарпаття, що межує одразу з 4 країнами ЄС, створило тут чи не найперспективніші умови для розвитку міжнародного бізнесу. Саме тому, свого часу тут виникли потужні підприємства, які й сьогодні відомі далеко за межами області. Серед них і Завод віконних конструкцій ТМ Nобілекс.

ВИРОБНИЦТВО

Завод Nобілекс на Закарпатті підкорює нові вершини: що треба знати про лідера з виробництва віконних конструкційУ наступному році завод святкуватиме 10-ту річницю. Протягом цих років підприємству вдалося досягти вражаючих результатів та зайняти на ринку чільне місце, розповідає Андрій Півень, генеральний директор:

«Ми виробляємо вікна з 2007 року. За цей час завод увійшов у десятку найбільших компаній віконного ринку західної України і став лідером галузі.
Тільки за останні роки роботи ми виробили декілька тисяч квадратних метрів віконних та дверних конструкцій найвищої якості. Ці конструкції сьогодні прикрашають сотні квартир, приватних будинків, офісних та адміністративних будівель як у Закарпатті так і за його межам».


За словами очільника підприємства, весь виробничий цикл здійснює високоточне автоматичне обладнання, яке до мінімуму скорочує вплив людського фактора. Використання високих технологій і новітніх розробок у сфері віконного виробництва дозволяє втілювати в життя навіть найскладніші ідеї та побажання клієнтів, поєднуючи індивідуальні дизайнерські рішення з незмінно міцними і надійними віконними конструкціями.

Такі результати, не в останню чергу, досягаються й завдяки співпраці з всесвітньо відомими брендами у цій сфері: Salamander Industrie Produkte, Siegenia, Euroglas тощо.

Завод Nобілекс на Закарпатті підкорює нові вершини: що треба знати про лідера з виробництва віконних конструкцій

СЕРВІС

«Всупереч загальноприйнятій думці, насправді, вікно не буває стандартним. При його виборі варто розібратися в тонкощах та врахувати усі нюанси: конфігурацію і місця розташування вікон, кількість створок і способів їх відкривання, тепло- і шумоізоляцію, необхідних додаткових функцій – щоб воно максимально задовольняло потреби покупця», - розповідає начальник відділу постачання.

За словами співрозмовника, у цьому клієнту посприяють спеціалісти з обміру та офіс-менеджери, які безкоштовно допоможуть грамотно сформувати замовлення.

Далі воно обробляється в спеціалізованій виробничій програмі, яка детально прораховує проект майбутнього вікна. Коли все готово до виробництва, замовлення надходять на конвеєр, де послідовно виконуються всі операції технологічного циклу. Доставку готового виробу до місця монтажу забезпечує власний автопарк, а збереження покупки – сучасна упаковка з використанням євро пірамід.

Правильний монтаж віконних конструкцій – найважливіша складова надійності готового вікна. Висококласні фахівці, професійний підхід і використання якісних монтажних інструментів гарантія міцності і довговічності наших вікон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про пластикові вікна та як за ними доглядати

Останній і найдовший етап – це сервісне обслуговування. Кожен клієнт може звертатися до свого персонального менеджера, який відповість на будь-які питання і дасть рекомендації по догляду за вікнами.

Завод Nобілекс на Закарпатті підкорює нові вершини: що треба знати про лідера з виробництва віконних конструкцій

МЕРЕЖА

Безумовно базовим регіоном роботи заводу залишається Закарпаття, однак вже сьогодні підприємство підкорює й нові вершини. За роки його функціонування, з’явилась ціла мережа офісів ТМ Nобілекс, що дає можливість зробити сервіс-обслуговування населення не тільки якісним, але й максимально доступним, переконує Наталія Гергель, керівник відділу маркетингу та реклами:

«На сьогоднішній день Завод віконних конструкцій ТМ Nобілекс по праву вважається одним із ведучих виробників вікон та дверей в Закарпатській області. Стратегія розвитку в нашій компанії передбачає подальше зміцнення позицій на заході України і вихід на європейський ринок за кордон. До речі, вже сьогодні наші представництва працюють у Словаччині та Німеччині.

Ми постійно розвиваємось, зберігаючи лідерські позиції на ринку. Вже найближчим часом, Завод віконних конструкцій ТМ Nобілекс відкриє кілька нових виробничих майданчиків. Сучасні автоматичні лінії, технологічні інновації, висококласні фахівці і ретельний контроль якості надійний гарант нашої успішної роботи».


Якщо Вас зацікавила додаткова інформація про ТМ Nобілекс завітайте на офіційний сайт підприємства - nobilex.com.uа, до офісу за адресою: м. Ужгород, вул. Заньковецької 76/74, кв.3, або ж зверніться за тел. (096) 222-22-39, (099) 262-43-11, (0312) 65-64-77.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: