Вхiд на сайт
Авторизацiя

Яценюк висунув ультиматум по Закарпаттю

Сьогодні на загальному засіданні Президента,Кабінету Міністрів України та губернаторів Прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк заявив, що ставить питання перед Петром Порошенко про звільнення губернатора Закарпаття Василя Губаля.

Яценюк висунув ультиматум по Закарпаттю


«За час керівництва областю Василь Губаль довів всі показники області на останнє місце в Україні. Складається відчуття, що керівник Закарпатської ОДА живе в автономній Закарпатській республіці, терпіти цьому я більше не буду» - заявив Арсеній Яценюк.

Дісталося на горіхи губернатору і на закритому засіданні де обговорювалося питання мобілізації. За неофіційною інформацією , Закарпаття у цьому питанні теж займає не перше місце.

Ми вже неодноразово повідомляли,що крісло під губернатором «хитається» у різні боки, але його куратори та шефи з Мукачева постійно його рятували. Враховуючи таку різку публічну заяву Арсенія Яценюка , ймовірність залишитися в кріслі губернатором Василю Губалю не «грозить».

http://transkarpatia.net/


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Батько 19 лютого 2015 16:17
Не нравится 0 Нравится
Арсению навiрно робити ничого? Не може порядка навесты даже в Киiвi, а лизе туди, куди ему не треба.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: