Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розслідує справу крадіжки грошей з будинку жителя Бедевлі

Поліція розслідує справу крадіжки грошей з будинку жителя Бедевлі
На Тячівщині молодий чоловік обікрав свого роботодавця. За фактом крадіжки місцеві правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Частину грошей вилучили.

Вчора, 20 червня, з повідомленням про крадіжку до поліції Тячівщини звернувся 30-річний житель села Бедевля. Заявник виявив відсутність грошових коштів та підозрює у злочині чоловіка, який працює у нього по найму.

Як з’ясували працівники поліції, до злочину причетний 28-річний односелець потерпілого. Чоловік викрав з будинку потерпілого 100 доларів та 5 тисяч гривень.

Частину грошових коштів у нього вилучили. Чоловіка доставили до відділу поліції для дачі показів.

Відомості за даним фактом майнового злочину слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: