Вхiд на сайт
Авторизацiя

Несподіваний поворот: Євробачення 2019 можуть перенести з Ізраїлю до Австрії

Несподіваний поворот: Євробачення 2019 можуть перенести з Ізраїлю до Австрії
Через місяць після перемоги представниці Ізраїлю Нетти на Євробаченні 2018, організатори вже зіткнулися з проблемами щодо проведення конкурсу наступного року.

Як пише ESC Today, дискусії про приймаюче місто Євробачення 2019 тривають. Хоча відразу ж після перемоги представник Ізраїлю заявив, що пісенний конкурс пройде в Єрусалимі.

Несподіваний поворот: Євробачення 2019 можуть перенести з Ізраїлю до Австрії

Минулого тижня стало відомо, що за право приймати Євробачення боротимуться чотири ізраїльських міста.

Однак, за інформацією керівника відділу продакшн Євробачення 1999 Аралі Гольдфінгер, незважаючи на підготовку Ізраїлю, обговорюється можливість зміни країни-господині конкурсу.

У недавньому інтерв'ю Голдфінгер заявив, що чув чутки про те, що Європейський мовний союз (EBU) розглядає передачу прав на проведення країні, яка посіла третє місце на Євробаченні 2018 - Австрії.

Він пояснив, що причинами такого рішення є заяви політичних осіб Ізраїлю. Зокрема, міністр культури і спорту Ізраїлю Мірі Регев зажадала від організаторів конкурсу узгодження трансляції з представниками влади, що не влаштовує EBU.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: