Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аристократичні манери: закарпатський кінь підкорив львівський іподром

Аристократичні манери: закарпатський кінь підкорив львівський іподром
Перемогу для Закарпаття виборов кінь Брекет, який став кращим в одній із дисциплін на серйозному спортивному змаганні.

На львівському іподромі відбувся кубок кінно-спортивного клубу «Вікторія». У одній із дисциплін перемогу виборов 18-річний закарпатський кінь Брикет. Не зважаючи на поважний вік, підкованому спортсмену вдалося підкорити суддів своїми аристократичними манерами.

Перемога стала приємним сюрпризом для власниці скакуна, адже належить він до неспортивної породи. Надія Попадюк, власниця коня, розповідає:

"Для нас результат цих змагань був справжнім сюрпризом, оскільки Брикет – це кінь неспортивної породи. Його порода - торійська, тобто призначення – це їздити запряженим в королівські карети чи, до прикладу, виступати в рекламі. Нам вдалося здобути перше місце в змаганнях з виїздки. Брикет тренується щодня, дівчинка, яка на ньому виступала, з ним тренується, систематично. Змагання виїздки полягають втому, що коня оцінюють: як він ходить риссю, бігає, як він скаче галопом, як тримає шию, голову, як повертається... Тобто його ці вальяжні рухи і забезпечили перемогу в конкурсі".

УжІнформ




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: